Ο Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της EUROCHARTIKI αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών για το 2021 σύμφωνα με το Fortune.

Με όραμα την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά προϊόντων χάρτου και απορρυπαντικού στην οποία δραστηριοποιείται η Ευρωχαρτική, ο Γιώργος Τρακάκης επενδύει στην καινοτομία, στην τεχνολογία και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, δημιουργώντας προϊόντα που ξεχωρίζουν στην αγορά και παράλληλα συμβαδίζουν απόλυτα με τις σημερινές απαιτήσεις.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συγκεκριμένη διάκριση είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας για αλλαγή, εξέλιξη και μεταμόρφωση της εταιρείας σε έναν σύγχρονο οργανισμό», δήλωσε ο Γ. Τρακάκης.  «Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την επιβράβευση και δεσμεύομαι ότι μαζί με το Θανάση Χριστόπουλο και τον αδερφό μου Χρήστο, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον της εταιρείας, ακολουθώντας πιστά τις αξίες που θεμελίωσαν οι ιδρυτές της».
 

Ο Γιώργος Τρακάκης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Οι σπουδές του σε Αθήνα και Βοστόνη είχαν ως κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ολοκληρώθηκαν το 2012. Εργάστηκε στο τμήμα Παραγωγής της Ευρωχαρτικής, της εταιρίας που ίδρυσε το 1985 ο πατέρας του Γιάννης μαζί με το φίλο του Νίκο Χριστόπουλο ως ΧΡΙΣΤΡΑΚ Ο.Ε., το 2005 εντάχθηκε στο τμήμα Marketing της εταιρείας και το 2012 ανέλαβε τη Διεύθυνση του τμήματος Εξαγωγών. Από το 2019, έχει αναλάβει μαζί με τον Θανάση Χριστόπουλο επίσημα τη Διοίκηση της Ευρωχαρτικής, οδηγώντας την εταιρεία σε νέα τροχιά ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης