Η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα που έχει αγαπηθεί από πλήθος γενεών και έχει συνδεθεί με τις πιο ζεστές μας αναμνήσεις, η αυθεντική Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, γιόρτασε φέτος τα 150 χρόνια της.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με το Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 29 & 30 Ιανουαρίου του 2011 και φιλοξένησε πληθώρα δραστηριοτήτων. Την επέτειο συνόδευσαν και επιπλέον εορταστικές ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2011, όπως η παρουσίαση μέρους του Μουσείου στο The Mall Athens και στo Μediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, θέλοντας να ανταποδώσει στoυς καταναλωτές την αγάπη με την οποία την περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερε την υποστήριξή της στο Σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», το οποίο έχει ως στόχο τη φροντίδα παιδιών που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια ειδική επετειακή συσκευασία Υγείας Παυλίδη, το 10% από τις πωλήσεις της οποίας, όλο το 2011, προσφέρθηκε στην «Ανοιχτή Αγκαλιά», προκειμένου να διατεθεί στην εκστρατεία προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιείται σε ακριτικές περιοχές της χώρας. Επίσης, στον χώρο του Μουσείου Υγείας Παυλίδη λειτούργησε κατάστημα αναμνηστικών δώρων. Τα έσοδα από την αγορά των αναμνηστικών αυτών προϊόντων διατέθηκαν επίσης υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Συνολικά, από την πώληση της επετειακής συσκευασίας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 30.000 ευρώ, το οποίο η κα Έφη Νικολαΐδου, Senior Brand Manager Σοκολάτας της Kraft Foods, παρέδωσε σε μία σύντομη τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημέρας της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», στην πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. κα Γιολάντα Βλάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Έφη Νικολαΐδου ανέφερε ότι: «η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη θέλησε να ανταποδώσει στους καταναλωτές μέρος της αγάπης και εμπιστοσύνης που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, εδώ και 150 χρόνια, αποτελεί μια σταθερά που συντροφεύει αγαπημένες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και παραμένει πάντα δίπλα μας».

*στη φωτογραφία: Ξανθή Χριστοφίδου – Corporate Affairs Manager Kraft Foods,  Έφη Νικολαΐδου – Senior Brand Manager Σοκολάτας, Γιολάντα Βλάχου – Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», Ειρήνη Ταρλάμη-Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ. Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», Σούλη Ντόβρου, Μέλος Δ.Σ. Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης