Η BSH στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS‏

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 13:05
Η BSH στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS‏
Η BSH Οικιακές Συσκευές ΑΒΕ κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, εμπορευόμενη τις μάρκες Bosch, Siemens, Neff, Constructa, Gaggenau και Pitsos. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα στηρίζεται στην κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Στο πλαίσιο αυτό, στοχεύει στην ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και κάθε χρόνο προσφέρει - εκτός των άλλων - οικιακές συσκευές σε οργανισμούς και συλλόγους που έχουν ανάγκη.

Έτσι και εφέτος, προσέφερε συσκευές συνολικής αξίας 25.000 ευρώ για την ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BSH, κος Byron Vargas, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Manfred Normann επισκέφθηκαν το παιδικό χωριό της Βάρης, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα σπίτια από τον πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας κ. Δ. Βάττη και τον γενικό διευθυντή των χωριών κ. Γ. Πρωτόπαπα. Υπήρξε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειδικά αυτή την περίοδο τα χωριά SOS στην Ελλάδα καθώς και τις ανάγκες που έχουν για τη συντήρησή τους.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 13:17