Η Chiquita δίνει ενέργεια στις γυναίκες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 19:17
Η Chiquita δίνει ενέργεια στις γυναίκες
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα των αθλητών και δρομέων, βρισκόταν στον αγώνα Ladies Run 2014, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/09, με διαδρομή τον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Γυναίκες όλων των ηλικιών, συναντήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά στο συγκρότημα του Αστέρα, για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα 5 & 10 χλμ, αποκλειστικά για γυναίκες και με φιλανθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση του σωματείου «Δεσμός».

Στον τερματισμό η Chiquita, φρόντισε για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων, μοιράζοντας μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο υγιεινό, ενεργειακό σνακ των δρομέων αντοχής, που είναι απαραίτητες για την ομαλή αποκατάσταση του μυικού συστήματος. Οι “Ladies” της Chiquita χάρισαν επίσης αναμνηστικά δώρα σε δρομείς και θεατές.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 19:19