Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε τη χορηγία της στη Μαρία Σάκκαρη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, 17:45
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε τη χορηγία της στη Μαρία Σάκκαρη

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, έχει μακρά ιστορία υποστήριξης του αθλητισμού και της φιλοσοφίας του «ευ αγωνίζεσθαι», ο συνδυασμός των οποίων προωθεί την αξία και τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης.

Πέραν της υποστήριξης αθλητικών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει και αθλητές στις προσπάθειές τους και στην προετοιμασία τους για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, συμβάλλοντας έτσι διαχρονικά σε σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα, αλλά και εμπνέοντας τις νεότερες γενιές να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους πραγματοποιήσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα γίνεται χορηγός της 21χρονης αθλήτριας του τένις, Μαρίας Σάκκαρη, που προ ολίγων ημερών έκανε υπερήφανους τους Έλληνες με τη νίκη της έναντι της Saisai Zheng και της δυναμικής της προσπάθειας στον αγώνα με τη Venus Williams (Νο. 8 στον κόσμο) στο 2ο γύρο τουWimbledon, του παλαιότερου και σημαντικότερου τουρνουά τένις στον κόσμο.

Στο νούμερο 99 της παγκόσμιας κατάταξης, η νεαρή αθλήτρια έχει καταφέρει να ανέβει στην παγκόσμια κλίμακα βασιζόμενη, πέραν του ταλέντου της, στην αφοσίωσή της, στην προπόνηση και την δύναμη της θέλησής της.

Προσηλωμένη στην προώθηση και ανάδειξη των ονείρων και προσπαθειών της ταλαντούχας νέας γενιάς στην Ελλάδα, η Εθνική Τράπεζα γίνεται χορηγός της Μαρίας για να υποστηρίξει τον αγώνα της και να επιβραβεύσει την αφοσίωσή της στην επιτυχία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, 17:56