Η NOBACCO ανακοινώνει τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη του στόχου για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η NOBACCO διοργάνωσε στα κεντρικά της γραφεία ομιλία για τους εργαζόμενους της σε συνεργασία με τον ίδιο το σύλλογο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για τον σκοπό και τη δράση του. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την απλή και γρήγορη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας που πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος κατά την εγγραφή καθώς και για τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών που είναι πλήρως ασφαλής και 100% ανώδυνη για τον δότη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίσθηκε ότι οι ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, από τις οποίες κινδυνεύει η ζωή τους. Καθώς η συμβατότητα μεταξύ δότη και ασθενή είναι εξαιρετικά σπάνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη λύση για εκείνους είναι το μόσχευμα, καθιστά την ανάγκη εύρεσης δότη επιτακτική.

Το προσωπικό της NOBACCO συμμετείχε μαζικά στην εκδήλωση, που την χαρακτήρισαν ως μία από τις ουσιαστικότερες ενέργειες στις οποίες έχουν λάβει μέρος, ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων, όπως και ο Μάρκος Μαρκόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO, είναι πλέον δότες μυελού των οστών.

Η NOBACCO, στα πλαίσια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού και των συνεργατών με σκοπό την αύξηση του αριθμού των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, προσφέροντας έτσι ζωή σε ασθενείς που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείς να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»!
Πώς; Αν είσαι μεταξύ 18 έως 45 ετών, γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών, δώσε ελπίδα, δώσε Ζωή! Μπες στο www.oramaelpidas.gr  και μάθε την απλή και ανώδυνη διαδικασία.

Λίγα λόγια για το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί κομμάτι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργίαΤράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο: (www.oramaelpidas.gr).

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία εταιρεία ατμίσματος στην Ελλάδα. Η εταιρεία, συγκαταλέγεται στις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του Ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 300 σημεία πώλησης, η NOBACCO πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος, ως νέου τρόπου ζωής, που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα.

Το 2016, η εταιρεία προχωρά σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στη Ρουμανία. Με 4 καταστήματα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων που θα επισφραγίσει την παρουσία της και στην αγορά της Ρουμανίας.

H NOBACCO είναι η μόνη ελληνική εταιρεία του κλάδου που διαθέτει δικό της Κέντρο Σχεδιασμού Προϊόντων, το Nobacco DesignCenter, το οποίο αναπτύσσει συνεχώς νέα, καινοτόμα προϊόντα, προσφέροντας στο κοινό της, δύο βασικές κατηγορίες προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας: Συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και υγρά αναπλήρωσης.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤwww.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό OnLine κατάστημα προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου και υγρών αναπλήρωσης .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης