Η WATT+VOLT συνεχίζει για 2η χρονιά την έμπρακτη στήριξή της στον Πρωταθλητή Στίβου Στέλιο Μαλακόπουλο και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, δημιούργησε ένα video προκειμένου να αποτυπωθεί η προσπάθεια του αθλητή, αλλά και η διαρκής παρουσία της εταιρείαςστο πλευρό του, για την επόμενη μεγάλη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Μέσα από αυτό το γεμάτο ενέργεια video, προβάλλεταιη αδιάκοπηπροσπάθεια του Στέλιου και οι εντατικές προπονήσεις, ώστε να διατηρήσει την επιτυχημένη πορεία που έχει χαράξει στον στίβο, αλλά και να ξεπεράσει το προσωπικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία T62. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι, αθλητής και εταιρεία ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την κορυφή και την επικείμενη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Η WATT+VOLT πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες του Στέλιου και τον στηρίζει για να κατακτήσει τους στόχους του και να εκπληρώσει τα όνειρά του, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια η εταιρεία επισφραγίζει τη δέσμευσή της για την ανάδειξη και προώθηση του ελληνικού αθλητισμού και ιδίως ενός αθλητή που αποτελεί πρότυπο για τους νέους, με το αδιάκοπο πάθος του και τη συνεχή προσπάθειά του για συνεχώς υψηλότερους στόχους. Η πολύτιμη βοήθεια της WATT+VOLT προς τον αθλητή εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η οποία έχει ως κύριο μέλημά της την υλοποίηση ενεργειών μεσκοπό να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδαςπρος την κοινωνία και να δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της WATT+VOLT δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στο πλευρό του Στέλιου και να στηρίζουμε κάθε του προσπάθεια για να επιτύχει υψηλότερους στόχους και διακρίσεις. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την απόδοσή του και την ανοδική του πορεία και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε του προσπάθεια. Ο Στέλιος με την υποδειγματική του αποφασιστικότητα, δύναμη και αφοσίωση, αποτελεί ένα παράδειγμα αθλητικού ήθους και αριστείας. Εμείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα του για να συνεχίσει να πετάει ψηλά και να μας κάνει υπερήφανους».

Δείτε το video

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης