Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το νέο σπίτι φιλοξενίας παιδιών του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο Μοσχάτο Αττικής, με την ουσιαστική συμβολή του προγράμματος ArGOODaki της Goody’s,  το οποίο θα φιλοξενήσει 25 παιδιά με προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

Η κυρία Νίκη Σμυρνή, διευθύντρια Marketing & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Goody’s Α.Ε., δήλωσε σχετικά με την παράδοση του έργου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που το ArGOODaki συνέβαλε καθοριστικά στην ολοκλήρωση του σπιτιού φιλοξενίας παιδιών, του ”Χαμόγελου του Παιδιού” στο Μοσχάτο και έτσι βρήκαν στέγη 25 παιδιά. Το ArGOODaki της Goody’s θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, υλοποιώντας ακόμα μεγαλύτερα έργα στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ArGOODaki της Goody’s για την καθοριστική συμμετοχή του στην υλοποίηση του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο. Χωρίς την ουσιαστική στήριξη της εταιρείας, το σπίτι μας δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα! Καλωσορίζουμε τη Goody’s στη μεγάλη οικογένεια του ”Χαμόγελου” και ευελπιστούμε σε νέες κοινές ενέργειες για τα παιδιά που στηρίζουμε».

Για την ανέγερση του σπιτιού βοήθησαν ενεργά όλοι οι Έλληνες, μέσω του καθιερωμένου θεσμού αγάπης και προσφοράς της Goody’s, δημιουργώντας μία ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά σε ανάγκη και στεγάζοντας τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή.

Τι είναι το ArGOODaki:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς, λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.650.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει οκτώ ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody’s επιβραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας και πάλι την 1η θέση στην κατάταξη εταιρειών που παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην έρευνα αναγνωρισιμότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς που διεξάγεται κάθε χρόνο από τις εταιρείες MEDA COMMUNICATION & VPRC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης