Με μια λιτή, αλλά πλημμυρισμένη με δεκάδες παιδικά χαμόγελα, εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων Μέλισσα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η WIND παρέδωσε την επιταγή με το ποσό των 30.000€ που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία αλληλεγγύης που πραγματοποίησε μέσω της WIND Running Team, με αφορμή την παρουσία της εταιρείας ως χορηγός στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Φαίη Σκορδά ως πρέσβειρα της WIND Running Team.

Κατά την παράδοση της επιταγής ο κος Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND δήλωσε: «Παραδίδουμε σήμερα εκ μέρους των 1000 μελών της WIND Running Team, των 14.000 και πλέον φίλων της WIND στο facebook, των 12.000 δρομέων του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, αλλά και των 8 πρεσβευτών της WIND Running Team την Φαίη Σκορδά, την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Ντορέτα Παπαδημητρίου, τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Άκη Πετρετζίκη, την Σοφία Γκόσιου και την Ελένη Τσολάκη, την επιταγή με τις 30.000€ στα κορίτσια της Μέλισσας. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών της Μέλισσας, αλλά και γιατί εμπνεύσαμε το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Ανδρονίκη Κεραμοπούλου, Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Θηλέων Μέλισσα αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς τονίζοντας ότι: «Το «ευχαριστώ» ακούγεται λίγο για το μέγεθος όλης αυτής της προσπάθειας από την πλευρά της WIND. Είναι το μόνο όμως που αξίζει πραγματικά να πούμε σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND για να στηρίξουν το Ορφανοτροφείο Μέλισσα».

Στο τέλος της εκδήλωσης η WIND με τη βοήθεια της Φαίης Σκορδά, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά της Μέλισσας, ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών του Πάσχα.

Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα» έχει ιστορία 90 και πλέον χρόνων. Ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών παιδιών από τον Καύκασο, ενώ το 1922 δέχεται τα πρώτα ορφανά παιδιά από τη Μικρασιατική Καταστροφή και το Ορφανοτροφείο Σμύρνης. Σήμερα το ορφανοτροφείο απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 4 έως 18 ετών που παραπέμπονται από τους Εισαγγελείς Ανηλίκων και τις αρμόδιες Κοινωνικές Υπηρεσίες προκειμένου να προστατευθούν αμέσως και κατεπειγόντως από ενέργειες κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή στη Στέγη της Μέλισσας, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, φιλοξενούνται 28 παιδιά. www.stegimelissa.gr.

Η WIND Running Team Η WIND Running Team, αποτελείται από εργαζόμενους, φίλους και συνεργάτες της εταιρείας και έχει αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς πάντα «τρέχει για καλό σκοπό» συγκεντρώνοντας χρήματα που αφορούν σε συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες. Στόχος της WIND Running Team είναι να εμπνεύσει για ζωή με άσκηση μέσα από ενεργή συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Η WIND Running Team εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Στην Πράξη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης