Οι Ημέρες Καριέρας 2023 σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο να ενταχθείς σε μια από τις πιο δυναμικές ομάδες στην Ελλάδα, στην ομάδα του Πλαίσιο.

Ανεξάρτητα αν θέλεις να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου διαδρομή ή αν σκέφτεσαι μια αλλαγή στην καριέρα σου, το Πλαίσιο θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει το kariera.gr, για να μιλήσει μαζί σου, να σου δείξει πως είναι να είσαι μέλος μιας ομάδας 1.500 ανθρώπων και να σχεδιάσετε μαζί το επόμενο σου βήμα, ως μέρος των #plaisiopeople.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πλαίσιο θα βρίσκεται, στο Hall των Top Εργοδοτών (Κτήριο Δ7, περίπτερο 125), όπου μπορείς να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους τομείς της τεχνολογίας, του Product Management, του Coding, του Marketing, του Customer Service και του Design, τομείς που το Πλαίσιο βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα.

Το Πλαίσιο είναι μια ελληνική εταιρεία, από τις πλέον πολυβραβευμένες (5η πιο αξιοθαύμαστη της Ελλάδας 2023 από το Fortune Greece, UX-CX Brand of the Year 2023, Digital Brand of the Year 2022), η οποία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με στόχο να συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως κορυφαίος εργοδότης επιλογής.

Ετοιμάσου για μια χαλαρή, out of the box συζήτηση που θα σε βάλει στο #plaisiovibe και μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις άμεσα στη θέση που πάντα ονειρευόσουν και να λάβεις και ένα μοναδικό δώρο από το Πλαίσιο, για να ξεκινήσεις την καριέρα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης