«Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 14:54
«Χαρίζουμε παιχνίδια, μοιράζουμε χαμόγελα»
Για 3η συνεχή χρονιά το Allou! Fun Park και οι επισκέπτες του βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, έρχεται ξανά κοντά στα παιδιά με ανάγκη, για να χαρίσει αυτό που ξέρει καλύτερα: παιχνίδια και χαμόγελα.

Φέτος παρουσιάζει για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Χαρίζουμε παιχνίδια, Μοιράζουμε χαμόγελα», τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.

Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park, με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους, τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος».

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δωρίσουν. Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής, θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει για τη διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Το Allou! Fun Park αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την αναγνωρισμένη κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων- επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 15:52