Στη σκιά των λαμπρών στολιδιών και των χριστουγεννιάτικων δέντρων, των πολύβουων καταστημάτων και των εορταστικών εκδηλώσεων, υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά ή τους αγαπημένους τους ως συντροφιά.

Η πραγματικότητα αυτή, που απεικονίζεται με τον πλέον παραστατικό τρόπο και στην “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Καρόλου Ντίκενς με ήρωα τον ΕμπενίζερΣκρουτζ, υπενθυμίζει σε όλους μας το πραγματικό νόημα των γιορτών και ουσιαστικές αξίες …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βαθύτερο νόημα της σημαντικότερης γιορτής του χρόνου, το μήνυμα της Αγάπης και της Γέννησης του Θεανθρώπου δεν είναι άλλο από την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την προσφορά. Με μία λέξη, η γιορτή των Χριστούγεννων έχει το νόημα του «μαζί», της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της αμοιβαίας ανταλλαγής στιγμών ευτυχίας με τους αγαπημένους μας.

Διότι δεν υπάρχει κανένα δώρο ή υλικό αγαθό που να μπορεί να ξεπεράσει την αξία του «μαζί», κι αυτή ακριβώς είναι και η ευχή της ΑΒ Βασιλόπουλος, που την κάνει πράξη μέσα από τη νέα της καμπάνια, δίνοντας την υπόσχεση πως αυτές τις γιορτές κανείς δεν θα είναι μόνος του.

Η καμπάνια «Χριστούγεννα Μαζί» μάς θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο, ουσιαστικό και ποιοτικό, μαζί με τους αγαπημένους μας και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, και ιδιαίτερα εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από ένα συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ που θυμίζει παραμύθι, η ΑΒ Βασιλόπουλος αφηγείται μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία για την αξία του «μαζί». Πιο συγκεκριμένα,ένας παππούς βλέπει ένα φωτεινό αστέρι και λαμβάνει το μήνυμα των Χριστουγέννων πως κανείς δεν θα είναι μόνος του αυτές τις γιορτές. Έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει από μακριά και να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί τους δυο πιο αγαπημένους του ανθρώπους, την κόρη και το μικρό εγγονάκι του.

Με οδηγό το μαγικό αυτό αστέρι, η ΑΒ Βασιλόπουλος μεταφέρει το μήνυμα «Χριστούγεννα Μαζί» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων» προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά που το έχουν ανάγκη.Παράλληλα η εταιρεία ενισχύει το έργο της Κιβωτού του Κόσμου προσφέροντας τα τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα των 600 παιδιών που στεγάζονται στα Σπίτια Φιλοξενίας της σε ολόκληρη τη χώρα.

Η διάθεση προσφοράς όμως για την ΑΒ δεν σταματά εκεί! Εθελοντές – εργαζόμενοι της εταιρείας βρέθηκαν σε μια από τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, όπου στόλισαν μαζί με τα παιδιά το Κέντρο Ημέρας στον Κολωνό, αφηγήθηκαν την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία, το παραμύθι«Το Μαγικό Πεφταστέρι», και έφεραν “Δώρα Αγάπης” στα παιδιά της Κιβωτού.


Εκτός από τα παιδιά όμως η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης της ΑΒ εκτείνεται σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Με την ενέργεια «Δώρα Αγάπης»,η ΑΒ φέρνει στα καταστήματα της τρία μοναδικά γιορτινά κουτιά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να προσφέρουν ένα δώρο που πραγματικά θα «πιάσει τόπο», πρακτικό και συνάμα χρήσιμο.

Καθένας από εμάς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τρία «Δώρα Αγάπης» για να τα προσφέρει στους αγαπημένους του και να βοηθήσει, παράλληλα, στην ενίσχυση εκείνων που το έχουν ανάγκη. Για κάθε Δώρο Αγάπης που εσείς αγοράζετε η ΑΒ δωρίζει 2€ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η χαρά να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε μαζί στους συνανθρώπους μας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης