Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία Aγάπης πραγματοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη Θράκη, στη Μακεδονία, την Ήπειρο και την Αττική προσφέροντας σε πάνω από  3000 οικογένειες, μέχρι στιγμής,  είδη πρώτης ανάγκης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, δώρα για τα παιδιά, ενώ στη Θράκη, δόθηκαν βρεφικά είδη στις οικογένειες που απέκτησαν παιδί το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, ταξίδεψε, με συνεργάτες του, με την ευγενική χορηγία της Aegean Airlines, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Ξάνθη και  στη Κομοτηνή, και σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις επισκέφθηκε οικογένειες και σχολεία σε μια προσπάθεια να στηριχτούν οι ακρίτες μας αλλά και εκείνοι που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στήθηκε και στις Ιερές Μητροπόλεις Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Ιωαννίνων και Λαγκαδά σε συνεργασία με τους Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, Ιωαννίνων κ. Μάξιμο και Λαγκαδά κ. Ιωάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μητροπολίτες των Ακριτικών περιοχών ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τους ακρίτες της Θράκης λέγοντας χαρακτηριστικά:«ο Μακαριώτατος  μέσω της «Αποστολής» συνεχίζει να μας στηρίζει και αυτό αποτελεί εγγύηση της ειλικρινούς  και  αστείρευτης προσπάθειας σας  για ουσιαστικό ενδιαφέρον σε ανθρώπους που η αδιαφορία τους έχει πληγώσει. Με την «Αποστολή», τόνισαν, αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι. Σε μια περίοδο που ολόκληρη η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, οι ακρίτες της Θράκης  αισθανόμαστε, περισσότερο από ποτέ, πληγωμένοι από την  αδιαφορία. Είναι, τουλάχιστον, άδικο και αμαρτία να μην ενδιαφέρεται κανείς για την  περιοχή  που αποτελεί το σταυροδρόμι  θρησκειών και πολιτισμών, το σύνορο της Δύσης με την Ανατολή».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, μιλώντας στις οικογένειες και τα παιδιά μετέφερε την ευχή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου «τα φετινά Χριστούγεννα να αναγνωρίσουμε σε κάθε άνθρωπο δίπλα μας, στον πεινασμένο, στον ξένο, στον φυλακισμένο, στον άρρωστο, τον ελάχιστο αδελφό του Χριστού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης