Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions επεκτείνεται και υποδέχεται στην οικογένειά του τη Γεωργία Δεσπολλάρη. Η προερχόμενη από το ποδόσφαιρο και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια στίβου θα είναι το δωδέκατο μέλος του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και ενισχύει τη νέα γενιά ταλαντούχων αθλητών από την ελληνική επικράτεια.

H Γεωργία Δεσπολλάρη μιλάει στην κάμερα του ΟΠΑΠ για την αγάπη της για τον αθλητισμό που ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, το ταλέντο της στο ποδόσφαιρο, τις «παράλληλες» προπονήσεις και την επιλογή της να ακολουθήσει πλέον αποκλειστικά το όνειρό της για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο ταρτάν. Αποκαλύπτει, επίσης, με ποιους αθλητές νιώθει ότι έχει «κοινά» σημεία αλλά και ποιοι είναι οι αγαπημένοι της Έλληνες ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η 20χρονη αθλήτρια, η οποία είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Α.Ο και έχει σημειώσει πολλές και σημαντικές επιδόσεις στον ανοιχτό στίβο.

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια αθλητών από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, καθώς και για τους συμμετέχοντες αθλητές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο:  www.opapchampions.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης