Η Μαρινόπουλος Α.Ε., η κορυφαία αλυσίδα λιανεμπορίου στη χώρα, απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στα Self Service Excellence Awards 2014, κατακτώντας συνολικά 5 βραβεία.

Η απονομή τους πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 15 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης βράβευσε την εταιρεία για τις δραστηριότητές της στις κατηγορίες:

Shop – in – Shop

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκε για τη συνεργασία της με την Κωτσόβολος και τη δημιουργία τριών shop-in-shop καταστημάτων Κωτσόβολος εντός των Carrefour Αλίμου, Αμαρουσίου και Γέρακα.

Ηλεκτρονικό Super Market

Η εταιρεία απέσπασε το βραβείο για την κατασκευή και τη λειτουργία του πρώτου καινοτόμου διαδικτυακό ελληνικό σουπερμάρκετ caremarket.gr

Customer Relationship Management

Βραβείο για τη δημιουργία και την επιτυχημένη λειτουργία του Carrefour Wine Club, ενός πρωτοποριακού member club προνομίων για τους πελάτες – λάτρεις του κρασιού των καταστημάτων της Μαρινόπουλος.

Μάρκετινγκ & Διαφήμιση – Πρωτότυπες, καινοτόμες ενέργειες μάρκετινγκ και διαφήμισης, πρωτοβουλίες αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας

Βραβείο για την καμπάνια «Η μεγάλη επιστροφή». Πρόκειται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας σημαντικής εμπορικής ενέργειας στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού. Μέσω της «μεγάλης επιστροφής», οι καταναλωτές μπορούσαν να εξασφαλίσουν 50% επιστροφή της αξίας των προϊόντων σε δωροεπιταγή. Η ενέργεια είχε διάρκεια έξι εβδομάδες και αφορούσε 1.000 κωδικούς προϊόντων.

Επιτυχημένο Λανσάρισμα Προϊόντος / Σειράς (PL)

Βραβείο για τη σειρά «Ελληνικά Λαχανικά Carrefour 1kgr». Μέσα σε λίγους μήνες η εταιρεία απέκτησε σημαντικό μερίδιο (47%) στην αγορά των κατεψυγμένων λαχανικών.

Για ακόμη μία φορά οι παραπάνω βραβεύσεις, αποτελούν επιβεβαίωση για τη σχέση εμπιστοσύνης της μεγάλης λιανεμπορικής αλυσίδας με τους καταναλωτές και την έμπρακτη δέσμευση της εταιρείας απέναντί τους σε βάθος χρόνου.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. θα συνεχίσει να επενδύει σε καινοτόμες δράσεις προς όφελος των πελατών της. Η δική τους εμπιστοσύνη είναι αυτή που στηρίζει τις επενδυτικές της πρωτοβουλίες και κατ’ επέκταση είναι αυτή που κατέστησε τη Μαρινόπουλος Α.Ε. τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στη χώρα.