Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 60χρονο κατήγγειλε ότι έπεσε 16χρονος σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη, έχει, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατηγορηθεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία από τον 16χρονο έγινε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό. Συνοδευόμενος από τον πατέρα του πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και κατήγγειλε ότι στις 24 Απριλίου ο 60χρονος τον παρέσυρε, πείθοντάς τον να πάει στο σπίτι του, σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου τον υποχρέωσε σε γενετήσια πράξη, αφού προηγουμένως του έδωσε να καπνίσει ένα τσιγάρο και τον κατέστησε ανίκανο να αντισταθεί.

Στις 26 Μαΐου οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 60χρονου όπου βρήκαν φυσίγγια και αδασμολόγητα τσιγάρα, για τα οποία συνελήφθη, καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο αναφορικά με την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος του ανήλικου, για την οποία είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου σε αντίσταση προσώπου σε γενετήσια πράξη. Σήμερα οδηγείται ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης