Στην καταστροφή περίπου 7.000 προϊόντων που είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο των ελέγχων για το παρεμπόριο, προχώρησε χθες το πρωί η Δημοτική Αστυνομία Χανίων.
Τα περισσότερα αντικείμενα ήταν αντιγραμμένα CD και DVD, γυναικεία αξεσουάρ και παιχνίδια.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανούσος Λιονάκης επεσήμανε ότι η προσπάθεια για τον περιορισμό του φαινομένου, το οποίο ανθεί και στα Χανιά, θα συνεχιστεί ενώ ζήτησε τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να εντοπιστεί η πηγή διακίνησης των συγκεκριμένων προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά τα 2 χρόνια που έχω και την ευθύνη για τη Δημοτική Αστυνομία πιστεύω ότι γίνεται μια καλή δουλειά και θα το διαπιστώσετε και τις επόμενες ημέρες όπου θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του αρμόδιου τμήματος για τις παραλίες, που λειτουργεί με ευθύνη του δημοτικού αστυνομικού Αντώνη Παπαδάκη», σημείωσε ο κ. Λιονάκης και πρόσθεσε: «Θέλουμε, ωστόσο, τη συνδρομή και των πολιτών αλλά και της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτό το δύσκολο έργο γιατί δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε την πηγή. Oλα αυτά τα προϊόντα έρχονται προφανώς με κάποιο μεγάλο αυτοκίνητο και αποθηκεύονται σε κάποιον χώρο που δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να τον εντοπίσουμε. Θεωρώ ότι αν σε αυτό το κομμάτι βρούμε την άκρη και εντοπίσουμε τον προμηθευτή θα έχουμε καταφέρει ένα ακόμα πιο ισχυρό χτύπημα στην παραοικονομία».

Καταλήγοντας ο κ. Λιονάκης κάλεσε τους πολίτες να μην αγοράζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, τους κινδύνους που αυτά μπορεί να κρύβουν ειδικά όσα απευθύνονται σε παιδιά.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης