Με εισιτήριο μόλις δύο ευρώ θα μπορούν να απολαύσουν τη συναυλία της βραδιάς των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ, αλλά και να περιηγηθούν στους χώρους της, οι επισκέπτες της διοργάνωσης.

Μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου, το εισιτήριο για την επίσκεψη στη ΔΕΘ θα μειωθεί στα δύο ευρώ, από τα πέντε ευρώ που είναι το κανονικό, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κάνουν μια επίσκεψη στα περίπτερα (η έκθεση κλείνει τις πύλες της στις 22.00 το βράδυ), αλλά και να απολαύσουν με μειωμένο αντίτιμο τη συναυλία των Μιχάλη Εμιρλή και Balkan Cola, στον υπαίθριο χώρο του τόξου του εκθεσιακού κέντρου, απέναντι από τη ΧΑΝΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις υπόλοιπες ημέρες της διοργάνωσης θα ισχύει το κανονικό εισιτήριο, που ανέρχεται σε δύο ευρώ για πολύτεκνους και παιδιά από τεσσάρων έως 10 ετών και στα πέντε ευρώ για τους υπόλοιπους επισκέπτες. Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, η έκθεση θα λειτουργεί από τις 16.00 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 22.00 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα αντιπαράθεσης στη ΔΕΘ, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012, 12:29

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης