Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, για «κορωνοπάρτι» μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα με αφορμή εκδήλωση κοπής πίτας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα, ενώ το αδίκημα που διερευνάται είναι αυτό της παράβασης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Κοροξενό, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας παράλληλα ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 120 άτομα σε κλειστό χώρο και χωρίς να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, διέψευσε την καταγγελία, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης