Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα, 38 ετών. Ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι και γιος απόστρατου αστυνομικού. Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο αμάξι του, με τραύμα από όπλο, σε επαρχιακό δρόμο της Θήβας.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα. Σύμφωνα με τον πατέρα του είναι κάτι που γνωρίζουν οι Αρχές και ήδη το ερευνούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς έγινε η τραγωδία – Τι ερευνά η Αστυνομία

Ήταν 7.20 όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για τροχαίο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και είδαν τον οδηγό αιμόφυρτο στη θέση του συνοδηγού.

Ο 38χρονος είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα. Ήταν πεσμένος στη θέση του συνοδηγού και τα πόδια του ήταν στη θέση του οδηγού. Στο πατάκι του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα περίστροφο. Η αρχική εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, και το ΙΧ κατέληξε μέσα σε οικόπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια του 38χρονου αποκλείει την αυτοχειρία – Το τηλεφώνημα στον πατέρα του

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο, ο 38χρονος είχε μιλήσει με τον πατέρα του και όλα ήταν φυσιολογικά. Μάλιστα του είπε ότι πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι. Η φωνή του δεν πρόδιδε την τραγική συνέχεια.

«Δεν είναι αυτοκτονία», λέει ο πατέρας του 38χρονου

«Ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους για αυτοκτονία» λέει στο STAR.

Ο 38χρονος σύμφωνα με την οικογένεια του, ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας. Είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και στο παρελθόν εργαζόταν ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα.

Τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει εταιρεία σεκιούριτι στη Θήβα. Η επιχείρηση του θα γίνει «φύλλο και φτερό» από την ασφάλεια Θήβας, ενώ το κινητό του τηλέφωνο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης