Εγκληματική ομάδα που ενέχεται σε καλλιέργεια ναρκωτικών στην Αχαΐα εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και κατασχέθηκαν 168 δενδρύλλια κάνναβης. Το παράνομο περιουσιακό όφελος από τη διακίνηση των ναρκωτικών κυμαίνεται από 100.800 ευρώ έως 151.200 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα και σε περιοχές της Αχαΐας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πέντε ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία -κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, χθες το μεσημέρι, εντόπισαν και συνέλαβαν το αρχηγικό μέλος της οργάνωσης, τη στιγμή που μετέβαινε σε αγροικία στη Δυτική Αχαΐα, ενώ ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και λακτίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης