Και δεύτερο σπίτι το οποίο νοίκιαζαν οι Τούρκοι μαφιόζοι που εκτελέστηκαν στο μακελειό στη Λούτσα εντόπισαν οι Αρχές στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων έκαναν φύλλο και φτερό το κρησφύγετο παίρνοντας αποτυπώματα ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από τους αστυνομικούς της ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, κάτοικος της γειτονιάς που μίλησε στο zougla.gr, είπε πως αναγνώρισε τους εκτελεσθέντες από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί καθώς ήταν γνωστοί στην περιοχή: «Τους είχαμε δει εδώ στην πολυκατοικία ήταν σίγουρα 4 με 5 άτομα και τους 3 τους αναγνωρίσαμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί. Είχαμε δει και το αυτοκίνητό τους εδώ στην γειτονιά, λόγω της πινακίδας που είναι χαρακτηριστική. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν πριν από μια εβδομάδα περίπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουν τα θύματα του μακελειού της Λούτσας τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Από τις επικοινωνίες που είχαν οι ελληνικές αρχές με του εξωτερικού καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι νεαροί δρούσαν σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως λένε πηγές από το εξωτερικό, εμπλέκονται σε σοβαρά αδικήματα στις χώρες αυτές. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επτά κινητά τηλέφωνα τω ν θυμάτων και ήδη τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν καταφέρει να ανασύρουν χρήσιμα και κρίσιμα, για την πορεία των ερευνών, δεδομένα.

Ταυτόχρονα, θα μεταφραστούν μηνύματα στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης, μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις των θυμάτων. Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, ύστερα από έλεγχο στα έγγραφα του αλλά και μέσω του αριθμού πλαισίου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

Από την βαλλιστική εξέταση οι δράστες χρησιμοποίησαν τέσσερα πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι πιστόλια και τα άλλα MP5. Τέλος, από αργά το μεσημέρι ο 32χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ενώ προσπαθούσε να πετάξει για την Μυτιλήνη όπου έμενε μόνιμα, έχοντας στην κατοχή του τέσσερις σφαίρες αλλά και πλαστά έγγραφα, έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται. Ανώτεροι αξιωματικοί, αν και ο 32χρονος ήταν «σφίγγα» και δεν είπε το παραμικρό, εκτιμούν ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να συμμετείχε στην δολοφονία της Λούτσας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης