Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης και Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 21.12.2014 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι του Έλιγκα στην περιοχή της Εμπάρου .

Είκοσι μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού.

Αποχαιρετώντας το 2014 o Π.Ο.Ε.Φ. γιορτάζει δέκα χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη.

Στην ανακοίνωση του ομίλου αναφέρεται:

Δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις – ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή – δημοσίευση άβατων φαραγγιών. Δέκα χρόνια εμπειρίας, τεχνικής κατάρτισης, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Δέκα χρόνια αγάπης και επαφής με το άγριο φυσικό περιβάλλον.

Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 470 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα.

Ο Π.Ο.Ε.Φ. συνεχίζει το έργο του πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση. Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία. Χρόνια πολλά, χρόνια «φυσικά».

Πηγή: flashnews.gr