Σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ, που διατάχθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έπειτα από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής που σημειώθηκε έξω από το κτήριο και την ώρα που η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει στις Αρχές πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως έγινε γνωστό, το ΑΤ της περιοχής λειτουργούσε το βράδυ της τραγωδίας, Δευτέρα 1 Απριλίου, με – ουσιαστικά – δύο μόνο αστυνομικούς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», ο ένας εκ των δύο Ειδικών Φρουρών που είχε βάρδια εκείνη την ώρα είχε κατηγορηθεί για διακίνηση πλαστών εγγράφων πριν μερικά χρόνια και είχε προφυλακιστεί. Από τότε έχει επιστρέψει κανονικά στην Υπηρεσία, καθώς έχει αθωωθεί τελεσιδίκως με το πέρας της δικαστικής διαδικασίας και ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή έχει λευκό ποινικό μητρώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μια εκ των δύο υποθέσεων πλαστογραφίας για τις οποίες είχε κατηγορηθεί πως εμπλεκόταν αφορούσε την περιοχή του Ασπρόπυργου και μια γυναίκα που στην κατοχή της είχαν βρεθεί πλαστές ταυτότητες.

Η ΕΔΕ θα πρέπει να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα, όπως όλα δείχνουν. Το θύμα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, χτυπημένο από απανωτές μαχαιριές του δράστη, ο οποίος να σημειωθεί ότι ήταν γνωστός στις Αρχές.

Η 28χρονη Κυριακή παρακάλεσε για ένα περιπολικό ώστε να γυρίσει ασφαλής στην οικία της και οι Αρχές της αρνήθηκαν. Το ζήτησε από μια νεαρή, μόλις 22 ετών αστυνομικό, η οποία όμως είπε στην 28χρονη ότι δεν υπήρχε περιπολικό να τη μεταφέρει σπίτι της και της πρότεινε να καλέσει το 100, το οποίο και έκανε βγαίνοντας από το ΑΤ, αλλά τότε ήταν πια αργά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης