Προγραμμάτιζαν συνάντηση στην Παχειά Άμμο για να τσακωθούν με αφορμή σχολικό αγώνα μεταξύ Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου. Την επικείμενη συμπλοκή σταμάτησε η άμεση επέμβαση των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Η πληροφορία για επικείμενη οπαδική συμπλοκή έφτασε στα γραφεία της ασφαλείας Αγίου Νικολάου η οποία και έδρασε άμεσα. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις νεαροί ηλικίας 20 ετών και ένας 21 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων επίσης ένα ακόμη άτομο κατηγορούμενο για παράβαση Κ.Ο.Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από έλεγχο που έγινε στους οπαδούς πριν φτάσουν στην Παχειά Άμμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου: Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου για επερχόμενη συνάντηση περίπου τριάντα ατόμων, βραδινές ώρες της 26-02-2024 σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας με αφορμή αθλητική εκδήλωση, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Στους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας και Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας συνελήφθησαν τρία άτομα διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  •  δύο σιδερογροθιές,
  • κτηνοτροφική βέργα και
  • κατσαβίδι

Επιπλέον, συνελήφθη ένα ακόμη άτομο κατηγορούμενο για παράβαση Κ.Ο.Κ. καθώς κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν οκτώ ακόμη άτομα. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης