Άγρια καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο νεαροί κουκουλοφόροι τους οποίους κυνηγούσαν οι αστυνομικοί πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη. Όλα  ξεκίνησαν μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές που παρέπεμπαν σε κινηματογραφική ταινία. 

Η φωτιά ξέσπασε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε κατάστημα επισκευής κινητής τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο νεαροί  οι οποίοι προφανώς ευθύνονται για την φωτιά στο κατάστημα, λίγο μετά τις 6 το πρωί, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης, επέλεξαν να διαφύγουν από τις ταράτσες των παρακείμενων κτηρίων. Ο πρώτος από τους δύο ανέβηκε σε ταράτσα του διπλανού στο κατάστημα ηλεκτρονικών κτηρίου , ενώ ο δεύτερος στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του καταστήματος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τελικά λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο πρώτος εκ των κουκουλοφόρων, πήδηξε από την ταράτσα πάνω σε ένα πυροσβεστικό όχημα που είχε σπεύσει για να κατασβέσει τη φωτιά, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, λίγα μέτρα πιο πέρα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες μετά από σύντομη καταδίωξη. 

 

 

Σε ότι αφορά τον δεύτερο και πιο νεαρό σε ηλικία χρειάστηκε η συνδρομή του ιερέα του ναού για να πειστεί να παραδοθεί. Η εικόνα με τον ιερέα να αγκαλιάζει τον νεαρό μόλις κατέβηκε από την ταράτσα του ναού και λίγο πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς ήταν πολύ δυνατή.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης