Έρευνα στα Μέγαρα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, διεξήγαγε η Αστυνομία, μετά τις αποκάλυψη για την τηλεφωνική επικοινωνία του Αλβανού υπηκόου, ο οποίος αναζητείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους, με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Ο ποινικολόγος αποκάλυψε μετά από περίπου δέκα μέρες, ότι είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το τετράχρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης