Ακόμα 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού στη χώρα μας. Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών ή έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έξι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81 ετών στο Παπανικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκίς, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου.

Επίσης άλλα δύο θύματα του κορωνοϊού δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Αττικής, Ευαγγελισμό και Αττικόν. Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 87 και 92 χρόνων.

Επίσης άλλοι επτά συνάνθρωποί μας κατέληξαν χθες το βράδυ. Δύο νεκροί, 94 και 87 χρόνων, αναφέρονται από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και άλλοι δύο, 90 και 78 ετών, από το νοσοκομείο Βέροιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες δύο απώλειες δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας 68 και 84 χρόνων αντίστοιχα, που είχαν σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Τέλος ένας θάνατος αναφέρθηκε από την Παμμακάριστο και αφορά 82χρονο από γηροκομείο της Αττικής.

Οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας έφτασαν τους 885, με το ένα τέταρτο αυτών να έχει σημειωθεί τον Νοέμβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης