Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για την σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11) στην Γλυφάδα. Η 46χρονη φέρεται να εμβόλισε μία μοτοσικλέτα η οποία νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέπτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα 57 ετών.

«Πράγματι ειδοποιήθηκα χθες τη νύχτα, ότι υπάρχει μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου. Εκεί πληροφορήθηκε ότι ενώ η σύζυγός μου επέστρεφε στο σπίτι στην Γλυφάδα, δέχθηκε επίθεση από έναν που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα και πρέπει να ήταν και μία κυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνεί με την αστυνομία, αλλά με κλειστά τα τζάμια. Αυτός τότε έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά με το κράνος το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Όταν κατάλαβε ότι παίρνει την αστυνομία, ανέβηκε στη μηχανή, η οποία δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας και έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η πρώην σύζυγός μου.

Την οδήγησε σε κατσάβραχα στην Γλυφάδα και η σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη, αυτός χτύπησε πολύ ελαφρά και η σύζυγός του έχει υποστεί κάποια τραύματα. Δεν υπάρχει σημάδι ότι ακούμπησε τη μηχανή, αλλά είναι βέβαιο ότι η πρώην σύζυγός μου κυνηγούσε τη συγκεκριμένη μηχανή. Πήγα και ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα και το διαπίστωσα από την κατάθεση του συζύγου της κυρίας που έχει τραυματιστεί», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας για το συμβάν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης