Δελτίο τύπου εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια σχετικά με την αγόρευση του Εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, που δίκασε και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους δολοφόνους του αειμνήστου δικηγόρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α. Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε αυτό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διάφορα sites δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο Εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, που δίκασε και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους δολοφόνους του αειμνήστου δικηγόρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α. Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην πρόταση – αγόρευσή του προς τους Δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα ότι το έγκλημα έγινε γιατί δήθεν ο εντολέας μας Γεώργιος Αντωνόπουλος, επίλεκτος δικηγόρος Αθηνών και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ζητούσε χρήματα μέσω του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τον Αριστείδη Φλώρο και ότι δήθεν ο αείμνηστος Ζαφειρόπουλος, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι ήταν αθώος, δεν συναινούσε να δοθούν.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε ο Εισαγγελέας της έδρας χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο σκέψεως για να ζητήσει την καταδίκη των κατηγορουμένων, αλλά αυτήν την επιχειρηματολογία την χρησιμοποίησε μόνο ένας εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.

Στο Δικαστήριο υπήρχαν τρεις δικηγόροι του δικηγορικού γραφείου του  Γεωργίου Αντωνόπουλου, οι οποίοι κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα είπε ο κ. Εισαγγελέας και όσα είπαν όλοι οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης