Σε θρίλερ με μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες εξελίσσεται η μεσημεριανή πτήση της Lufthansa από την Αθήνα με προορισμό τη Φρανκφούρτη. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης προσπαθούσε να βρει θέση για να καθίσει, στο χώρο της first class του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» αεροσυνοδός ζήτησε από τον επιβάτη να της δείξει το boarding pass ώστε να δει που έπρεπε να καθίσει ο επιβάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκπληκτη διαπίστωσε ότι στο boarding pass δεν είχε γίνει check in με αριθμό θέσης. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές του αεροδρομίου και η Αστυνομία και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες και οι αποσκευές τους από το  αεροπλάνο ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος που προβλέπουν τα πρωτόκολλα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης που θα επέβαινε στην πτήση της Lufthansa πιθανόν να είχε πλαστά έγγραφα γεγονός το οποίο ερευνά η αστυνομία.

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης είναι μεγάλη και χρονοβόρα ώστε να ολοκληρωθούν όλοι οι έλεγχοι. Απορίας άξιο είναι πώς πέρασε ο επιβάτης μέσα στο αεροπλάνο αφού όπως λένε οι πληροφορίες στο έγγραφο που είχε δεν αναγραφόταν θέση στο αεροπλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης