Βίντεο/Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Το ενδεχόμενο ο 36χρονος γιος να δολοφόνησε την 60χρονη μητέρα του και ύστερα από κάποιες ώρες ή ίσως και μέρα (ή μέρες) να αυτοκτόνησε, εξετάζουν οι Αρχές όσον αφορά τους δύο νεκρούς που βρέθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, 10 Απριλίου, σε σπίτι στην Ηλιούπολη, στην οδό Θερμοπυλών.

Από την έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, έχει προκύψει πως η σορός του γιου εντοπίστηκε σε διαφορετικό δωμάτιο από της μητέρας, πάνω σε κρεβάτι, ενώ ήταν σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί. Εν αντιθέσει, η 60χρονη φαίνεται να ήταν νεκρή για μεγαλύτερο διάστημα, το οποίο όμως δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα με ακρίβεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα βρέθηκε στην πολυθρόνα της κανονικά ντυμένη με τραύμα στο κεφάλι. «Ο θάνατός της υπολογίζεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν από τον θάνατο του γιου, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάζουν τα δύο θύματα», λέει αστυνομικός της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία, ενώ βρέθηκε γυμνός επάνω στο κρεβάτι της μητέρας του, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μετά τον αυτοτραυματισμό του κατέληξε εκεί. Όσον αφορά στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού, νεότερη εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, αλλά είχε αφεθεί ανοιχτή.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Λόγω του ότι δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αποτελεί πιθανό σενάριο το να αυτοτραυματίστηκε στον χώρο που βρέθηκε το όπλο και ύστερα να μετακινήθηκε έως το κρεβάτι, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Όσο οι ώρες περνούν, ωστόσο, τόσο περισσότερο οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στον θάνατο της μητέρας και του γιου της δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο.

 

Γειτονικά πρόσωπα αναφέρουν πως είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας άκουσαν εκκωφαντικούς θορύβους στη γειτονιά, οι οποίοι όμως δεν είναι βέβαιοι αν ήταν πυροβολισμοί.

Δείτε τι δήλωσαν γείτονες:

 

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης