Zougla Newsroom

Η αρμόδια ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω ανέφερε στη «Ζούγκλα» πως αφού δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στοιχεία που να εμπλέκουν τον σύντροφο της Αναστάζια, τότε είναι ελεύθερος να αναχωρήσει για την Πολωνία μαζί με τη μητέρα του θύματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο σύντροφος της 27χρονης και η μητέρα της έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες αναχώρησής τους από την Ελλάδα. Η ανακρίτρια πρόσθεσε πως αν προκύψουν στοιχεία κατα τη διάρκεια των ερευνών που να εμπλεκουν τον σύντροφο της Αναστάζια τότε θα ζητηθεί επισήμως η επιστροφή του στην Ελλάδα για τα περαιτέρω. Όπως φαίνεται ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν πιστοποιείται κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο που να εμπλέκει τον νεαρό Πολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», έχει ζητηθεί από τα αρμόδια εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας να επιταχύνουν τις διαδικασίες προκειμένου εντός των επόμενων ωρών να υπάρξει μια σαφής εικόνα για τα δείγματα DNA που έλαβε κατα τη διάρκεια την νεκροψίας – νεκροτομής ο ιατροδικαστής στην Ρόδο. Τα δείγματα εστάλησαν αμέσως στα κεντρικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τις αναλύσεις.

Εντωμεταξύ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έχει διαταχθεί σύλληψη του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές για δολοφονία και κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής. Είναι προφανές πως οι εισαγγελικές Αρχές αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα από τις αναλύσεις DNA προκειμένου να αποφανθούν διά τα περαιτέρω και να αποφασίσουν αν και κατά πόσο θα εκδώσουν ένταλμα σύλληψης κατά του 32χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντα κατα πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης εχουν προκύψει μέχρι στιγμής πολλές αντιφάσεις ως προς τα επικαλούμενα αλλοθι αλλά και ως προς το σύνολο των καταθεσεων τόσο στα λεγόμενα του 32χρονου απο το Μπαγκλαντές όσο και σε αυτά του συγκάτοικού του από το Πακιστάν. Όμως είχαν προκύψει τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας και αντιφάσεις στις καταθέσεις του συντρόφου του θύματος. Όλα τα παραπάνω απλώς αυξάνουν τον αριθμό των ερωτημάτων τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντηθεί για μία σειρά από βασικά ζητήματα όπως;

  1. την ακριβή χρονική στιγμή που δολοφονήθηκε η 27χρονη,
  2. τον ακριβή τόπο όπου δολοφονήθηκε η Αναστάζια,
  3. τον τρόπο και τον χρόνο που μεταφερθηκε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της,
  4. το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας,
  5. τον αριθμο των εμπλεκομενων σε αυτήν.

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της Αναστάζια

Κατά ορισμένες πληροφορίες, η Αναστάζια είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφό της μετά τις 8:30 το βράδυ με το στίγμα της τοποθεσίας όπου βρισκόταν ζητώντας του να πάει να την πάρει και εκφράζοντάς του -κατά πληροφορίες- τους φόβους της ότι κάτι δεν πάει καλά και μια γενικότερη δυσφορία.

Εκείνος ωστόσο, φαίνεται να αδιαφόρησε και να κινητοποιήθηκε αργότερα τα μεσάνυχτα, όταν και έλαβε το τελευταίο μήνυμα από την Αναστάζια που του έλεγε να πάει να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο. Εκείνος πήγε, δεν τη βρήκε και ξεκίνησε την κινητοποίηση του για να τη βρει. Ακολούθως το κινητό της άτυχης γυναίκας έκλεισε. Να σημειωθεί, ακόμη, πως ο νεαρός έχει ισχυρό άλλοθι σε ό,τι αφορά τη δολοφονία, καθώς την ώρα που κατά πάσα πιθανότητα διεπράχθη ο φόνος, εκείνος εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις σχέσεις που είχε το ζευγάρι με τον 32χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές. Ο συλληφθείς φέρεται να προμήθευε την άτυχη γυναίκα με χασίς, ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν μια σαφέστερη εικόνα για το πόσο συχνές ήταν οι επαφές μεταξύ τους.

Στην Αστυνομία είχαν περιέλθει πληροφορίες ότι το ζευγάρι περνούσε κάποια κρίση και οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές το τελευταίο διάστημα, και γύρω από αυτή την πληροφορία ήταν και κάποια από τα ερωτήματα που τέθηκαν χθες στον 28χρονο Πολωνό. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης