Τέσσερα άτομα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα σε μία ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει του πανελλήνιο. Πατέρας, μάνα και τα δύο παιδιά ηλικίας 1 και 2 ετών βρέθηκαν άγρια δολοφονημένα, από τον 10χρονο γιο της γυναίκας, παιδί από τον πρώτο της γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 10χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι περίπου στις 7:30 το απόγευμα και βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους, τη μητέρα, τον πατέρα και τα δύο αδέρφια του. Τα δύο άτομα ήταν στην αυλή και τα άλλα δύο μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί είδε σημάδια ζωής στο ένα αδερφάκι του, το οποίο πληροφορίες θέλουν να το έσυρε έξω από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια τους γείτονες.

Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στον χώρο έχει βρεθεί τουλάχιστον ένας κάλυκας από πυροβολισμό και συνεχίζεται η έρευνα από την σήμανση και τους αστυνομικούς. Το 10χρονο αγόρι βρίσκεται σε γειτονικό κατάστημα κοντά στο σπίτι και εξετάζεται από τους αστυνομικούς σχετικά με το τι έχει δει από την πρώτη στιγμή που ήταν στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεότερη ενημέρωση

Αν και οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο κάποιος από τους γονείς να διέπραξε τις δολοφονίες και να αυτοκτόνησε, φαίνεται πως με νεότερα στοιχεία της έρευνας εξετάζουν άλλο πρόσωπο να μπήκε στο σπίτι και να σκότωσε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και πνιγμό για τα παιδιά.

Ο 10χρονος γιος σοκαρισμένος αφού μετέφερε έξω από το σπίτι το αδελφάκι του, κάλεσε σε βοήθεια και άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του, χωρίς όμως να καταφέρουν οι γιατροί να το επαναφέρουν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης