Σε μεγάλη διαδικασία μπλέχτηκε υπάλληλος παιδικού σταθμού στον Βόλο, με διαταγμένο πολίτη να απειλεί πως θα τους «κάψει όλους» γιατί στα χέρια του είχε βίντεο και φωτογραφίες για τον βιασμό του παιδιού του.

Η προϊσταμένη της δομής που ήταν και ο στόχος των απειλών του, σοκαρίστηκε αρχικά, αλλά από την έρευνά της αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στον παιδικό σταθμό και εξαπέλυε απειλές… δεν είχε παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα (4/12) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 52χρονος που απειλούσε «θεούς και δαίμονες» με μια ανατριχιαστική καταγγελία, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Τον Φεβρουάριο του 2021 τηλεφώνησε στον παιδικό σταθμό και ζήτησε την προϊσταμένη. Εκείνη, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, άκουσε τον 52χρονο να την απειλεί πως θα κλείσει τον σταθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση γιατί θα το κάνει αυτό , εκείνος απάντησε πως έχει βίντεο και φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού του… «Βιάζεται η κόρη μου εκεί μέσα» φώναζε ο 52χρονος.

Αμέσως ζήτησαν παρέμβαση της αστυνομίας και ο 52χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να εκδικηθεί τη συγκεκριμένη υπάλληλο, γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία , που ζούσε και εκείνη.

Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης