Ανακοινώσεις ακόμη και εντός της ημέρας αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς φαίνεται πως οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι συνέβη με το άτυχο ζώο.

«Έχουν ήδη ανέβει (σ.σ. στην Αράχωβα) εδώ και αρκετές μέρες ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού. Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους, έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό και εντός της ημέρας, το πολύ αύριο, θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από αυτή την υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξετάζονται ενδελεχώς, έχουμε καταλήξει στο ποια είναι η αιτία όπου έχασε τη ζωή του ο συγκεκριμένος σκύλος» τόνισε ο Υφυπουργός.

 

Ερωτώμενος εάν θα «καθαρίσει τ΄όνομα της Αράχωβας», ο Υπουργός αρκέστηκε να πει «πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις πληροφορίες, εξετάζεται και το σενάριο ο σκύλος να μην έπεσε θύμα επίθεσης από άνθρωπο, αλλά από αγέλη σκύλων.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημοπούλου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA, υποστήριξε πως: «Με το μέχρι στιγμής υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, δεν δείχνει άνθρωπο να κινείται γύρω από το σκυλί πριν και μετά από την κακοποίησή του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης