Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης σε έκταση με καλάμια και ξερά χόρτα, πίσω από τη λαχαναγορά του Άργους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατασβεση της πυρκαγιάς συμμετείχε και ο  π. Ιωάννης Μητροσύλης, ιερέας – εθελοντής πυροσβέστης, με το βαθμό πυρονόμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους , όπως διακρίνεται και στο σχετικό δημοσίευμα των «Αργολικών Ειδήσεων».

Ο ιερέας είναι εθελοντής πυροσβέστης από το 2006 -με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου- και συμμετέχει ενεργά σε κάθε φωτιά που εκδηλώνεται στην περιοχή Άργους και Ναυπλίου και στις όμορες περιοχές. Μάλιστα ο ίδιος εκτός από μάχιμος πυροσβέστης έχει μετατρέψει και το δικό του αγροτικό όχημα σε πυροσβεστικό, έχοντας κάνει την σχετική εγκατάσταση και διαθέτει μάλιστα μια δεξαμενή χωρητικότητας 1.200 (!) λίτρων νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με τον ιερέα όπου μίλησε για το σημερινό συμβάν καθώς και για τη συνολική εθελοντική του δράση στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Στο βίντεο παρακάτω μιλάει για το συμβάν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Άργους Αντιπύραρχος, Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης