Συνεχίζει τις προσπάθειες του να δικαιωθεί έναντι των εταιρειών διαχείρισης κόκκινων δανείων ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Αφού κατασχέθηκε το τελευταίο αξιόλογο περιουσιακό του στοιχείο, ένα σπίτι στην Γλυφάδα, ανακάλυψε ότι δεν… ξεχρέωσε! Οφείλει ένα σημαντικό ποσό ακόμη το οποίο «απειλεί» τα τελευταία του περιουσιακά στοιχεία που είναι κάτι χωράφια στα πατρογονικά του εδάφη. Στην προσπάθεια του αυτή αλλάζει δικηγόρο και τακτική και προχωρά έως την… τελική λύση. Παράλληλα, εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συνοπτικά περιγράφει την περιπέτεια με τις τράπεζες, τις εταιρείες διαχείρισης δανείων και κάθε εμπλεκόμενο στην κάμερα της Ζούγκλας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπαργυρόπουλος σε μια προσπάθεια να καλύψει τις οφειλές του και να ζήσει μια έντιμη ζωή διαπίστωσε ότι πολλές από τις απώλειες του, μέσω κατασχέσεων, οφείλονται και στην τακτική που ακολούθησε ο δικηγόρος που εμπιστευόταν πάνω από 40 χρόνια.

Άλλαξε δικηγόρο και ελπίζει σε μια καλύτερη και κυρίως δικαιότερη, κατά την άποψή του αντιμετώπιση από το ελληνικά δικαστήρια.

Ο νέος νομικός σύμβουλος του κ. Παπαργυρόπουλου εμφανίζεται αισιόδοξος για την από εδώ και πέρα εξέλιξη των υποθέσεων του πελάτη του και από την πλευρά του δηλώνει στην κάμερα της Ζούγκλας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης