Τη δική του εξήγηση έδωσε ο γνωστός γυναικολόγος και ιδιοκτήτης του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης «Γένεσις», Κώστας Πάντος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του GR, για το πώς εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας φαρμάκων και παράνομης διακίνησης ωαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ισχυρίστηκε, το κύκλωμα τον προσέγγισε αλλά αυτός αρνήθηκε να συνεργαστεί για την προμήθεια σκευασμάτων. Παραδέχθηκε επίσης πως υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του με τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στις 12 Δεκεμβρίου του 2012.

Απαντώντας στο αίτημα των δημοσιογράφων να σχολιάσει τις επαφές του με το κύκλωμα των λαθεμπόρων, ο γυναικολόγος Κώστας Πάντος, αναφέρθηκε στις τηλεφωνικές συνομιλίες που το κέντρο «Γένεσις», είχε μαζί τους καθώς και στην επίμαχη συνάντηση.

Ωστόσο, λίγο πριν, ο κ. Πάντος κλήθηκε να σχολιάσει και την εμπλοκή του ονόματός του από έμπορο που διακινούσε παρανόμως φαρμακευτικά σκευάσματα για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βραδινό δελτίο του GR μεταδόθηκε επίσης και το βίντεο με όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση της εξάρθρωσης του κυκλώματος λαθρεμπορίας φαρμάκων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης