Θα διαμαρτυρηθούν για τις φόλες στην Πεντέλη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 13:42
Θα διαμαρτυρηθούν για τις φόλες στην Πεντέλη
Με πρωτοβουλία των φιλόζωων που μένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης, αύριο, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στις δηλητηριάσεις δεκάδων ζώων που συμβαίνουν καθημερινά εκεί.

Τόπος συγκέντρωσης είναι το προαύλιο του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης στις 10:30. Το ποτήρι της οργής των φιλόζωων ξεχείλισε, όταν πριν από μέρες κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη δηλητηρίασαν περίπου 10 σκυλιά, τα οποία φρόντιζαν οι γιατροί του εν λόγω νοσοκομείου.

Τα ζώα αυτά, πέρα από το αυτονόητο δικαίωμά τους στη ζωή, αποτελούσαν και μέρος της θεραπείας των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά ήταν υγιή, είχαν κτηνιατρική περίθαλψη και δεν αποτελούσαν πρόβλημα για κανέναν. Φαίνεται, όμως, ότι οι δολοφόνοι τους δεν συμμερίζονται αυτές τις απόψεις.

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας ζητούν τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και άλλων φιλοζωικών οργανώσεων και εθελοντών που δραστηριοποιούνται με την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων. Η παρουσία όλων εκεί είναι σημαντική. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μελισσίων σάς ζητεί να αφιερώστε μια ώρα από την Κυριακή σας στα ζώα αυτά που πεθαίνουν, σφαδάζοντας από τους πόνους. Πάρτε μαζί και τα πιτσιρίκια σας, γιατί όλα είναι θέμα παιδείας και η φιλοζωία είναι ένδειξη πολιτισμού…

Διαβάστε επίσης:
«Δολοφονίες ζώων στην Πεντέλη» Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 14:15