Zougla Newsroom 

Περισσότερο αποφασισμένη, πιο δυνατή και με υψηλό ηθικό έδειξε η Γεωργία Μπίκα στη συνέντευξή της προς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το απομεσήμερο της Πέμπτης λίγη ώρα μετά τη μετάβασή της στον Άρειο Πάγο όπου κατέθεσε την προσφυγή της στον Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Ντογιάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γεωργία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της κατά της αδικίας όπως η ίδια επισημαίνει. Αυτή την στιγμή προσφεύγει στον Άρειο Πάγο. Αν δεν δικαιωθεί  θα απευθυνθεί πλέον στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Αυτή της η απόφαση είναι όπως φαίνεται μονόδρομος.

Μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εξήγησε με σαφήνεια για το πώς αισθάνεται μετά από όλη αυτήν την ψυχική φόρτιση και το αναμφισβήτητο ψυχολογικό κόστος που συνεπάγεται όλη αυτή η περιπέτεια. «Μπορεί να είμαι 24 ετών αλλά πιστεύω στον Θεό και την αλήθεια», δηλώνει απερίφραστα.

«Είμαι περήφανη, δεν θα το βάλω κάτω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να καταστρέψει την προσωπικότητά μου. Είμαι πιο αποφασισμένη από ποτέ. Έχει συμβεί μια τεράστια αδικία την όποια δεν την προκάλεσα.Κάνω όνειρα για το μέλλον, θέλω να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω οικογένεια, να προχωρήσω. Όποιος με αγαπήσει πραγματικά θα δεχτεί όλη τη ζωή μου», λέει μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης