Θανατηφόρο «γλέντι» στα Μέγαρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009, 07:30
Θανατηφόρο «γλέντι» στα Μέγαρα

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η γυναίκα, η οποία μαχαιρώθηκε στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στα Μέγαρα μετά από συμπλοκή δύο ομάδων αθίγγανων.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα γλέντι γάμου που έγινε στην περιοχή Βλήχου στα Μέγαρα, όταν δυο ομάδες αθίγγανων μετά από μεγάλη οινοποσία άρχισαν να λογομαχούν. Από τα λόγια σύντομα ήλθαν στα χέρια και κατέληξαν στους πυροβολισμούς με καραμπίνες και σε μαχαιρώματα. Σοβαρά τραυματίες από την συμπλοκή ήταν δυο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, αλλά τελικά η γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Όσο για τους γιατρούς του κέντρου υγείας Μεγάρων, βρέθηκαν σχεδόν «όμηροι» οργισμένων συγγενών και φίλων που διαμαρτύρονταν ότι δεν έτυχαν της πρέπουσας περίθαλψης.

Φίλοι και συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για την «αδιαφορία», όπως υποστήριξαν, των γιατρών για τους τραυματίες. Οι αθίγγανοι προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο του Κέντρου υγείας, σπάζοντας τα τζάμια και τραυμάτισαν τον φύλακα του νοσοκομείου που προσπάθησε να παρέμβει.

Δεν άργησαν όμως να προπηλακίσουν ακόμη και τους γιατρούς στους οποίους απαγόρευσαν να φύγουν από τον τόπο των επεισοδίων. Δυνάμεις της αστυνομίας κατέφθασαν και μετέφεραν τους δυο τραυματίες στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ τελείωσε και η ιδιότυπη ομηρία για τους γιατρούς.

Ακούστε πως περιγράφει τα γεγονότα στη zougla.gr ένας γιατρός που εργάζεται στο κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο κατέφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια διάρκεσαν περίπου μέχρι τις 20:30.

Μέχρι αργά τη νύχτα γύρω από το Θριάσιο αλλά και το κέντρο Υγείας Μεγάρων, απ΄ όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια, εξακολουθούσαν να υπάρχουν συγκεντρωμένοι αθίγγανοι και επικρατούσε ένταση. 

(Πρώτη καταχώρηση: 01 Ιουλίου 22:17)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009, 07:30