Μετά από μία εβδομάδα, φαίνεται ότι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, αφήνεται ελεύθερος. Τα λύτρα δόθηκαν. Οι απαγωγείς, σιγουρεύτηκαν ότι όλα έγιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει και μένει το τελικό “ραντεβού” με την οικογένεια, για την απελευθέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι η σύζυγος του Περικλή Παναγόπουλου Κατερίνα, μίλησε μαζί του και βεβαιώθηκε ότι είναι καλά. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα ξεκίνησε “η διαδρομή των λύτρων”, καθώς μέχρι να παραδοθούν, το ραντεβού άλλαξε πολλές φορές. Συνήθης τακτική λένε έμπειροι αξιωματικοί, καθώς πρέπει να διασφαλίσουν οι απαγωγείς ότι δεν παρακολουθούνται.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΥΤΡΩΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ”ΤΡΙΓΩΝΟ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ-ΑΛΙΑΡΤΟ-ΑΚΡΑΙΦΝΙΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρισκόμαστε λοιπόν στην τελική φάση της απελευθέρωσης. Τώρα, η οικογένεια του Π. Παναγόπουλου, περιμένει με αγωνία το πιο κρίσιμο τηλεφώνημα. Πρόκειται για το σημείο που θα υποδείξουν οι  απαγωγείς, στο οποίο θα σπεύσουν για να παραλάβουν τον άνθρωπό τους.

Όλοι είναι σε ετοιμότητα, περιμένοντας αυτό το τηλεφώνημα. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που θα πάει στο σημείο της παράδοσης, το ασθενοφόρο που θα ακολουθήσει, καθώς είναι γνωστό ότι η υγεία του εφοπλιστή είναι κλονισμένη, ακόμη και το νοσοκομείο που θα διακομισθεί αμέσως μετά, για να εξετάσουν οι γιατροί κατά πόσο επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, για ιδιωτική κλινική στην οποία είναι και μέτοχος.

Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του 74χρονου Περικλή Παναγόπουλου βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Προτεραιότητα για την Αστυνομία πάντως, τις τελευταίες ώρες, είναι να δοθεί αίσιο τέλος στην υπόθεση της απαγωγής, δηλαδή να επιστρέψει σώος στο σπίτι του ο εφοπλιστής.

Όταν αυτό γίνει, τότε θα δοθεί το «πράσινο φως» ώστε να εντατικοποιηθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης