Στο δωμάτιό της, σε αυτοπεριορισμό, εξακολουθεί να βρίσκεται, σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου, η τουρίστρια από τη Ρουμανία, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μεταφορά της σε ξενοδοχείο covid στη Χερσόνησο, θα γίνει σήμερα ή αύριο, δεδομένου ότι μέχρι τώρα τα εν λόγω ξενοδοχεία δεν ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν ασθενείς με κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση, ενώ από την αρχή τηρήθηκε ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, τέστ έγινε και στον σύζυγο της που ήταν αρνητικό όπως και σε όλους τους συνεπιβάτες της πτήσης που έφτασαν στην Κρήτη μαζί με την γυναίκα από την Ρουμανία.

Σύμφωνα με τον κ. Σέγκο τα κρούσματα σε τουριστικές περιοχές είναι αναμενόμενα και ότι αν τα κρούσματα δεν αυξηθούν απότομα, η κατάσταση θα είναι διαχειρίσιμη. Συμπλήρωσε επίσης πως θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «που θα παρουσιαστούν τα κρούσματα στον Μυλοπόταμο, στην ορεινή Κρήτη, προφανώς στις τουριστικές περιοχές όπως είναι η Χερσόνησος».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του καθηγητή ιολογίας.Γιώργου Σουρβίνου, ο οποίος με αφορμή τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και στην Κρήτη μετά το άνοιγμα των αεροδρομίων δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αν τα εφαρμόσουμε σωστά και τα επιβάλλουμε και στους επισκέπτες μας τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να όμως να είμαστε εμείς πρότυπο για να τα εφαρμόσουν και εκείνοι» τόνισε.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης