Θεοφάνεια με βροχές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011, 06:00
Θεοφάνεια με βροχές
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς με σταδιακή βελτίωση περιμένουμε σήμερα. Βροχές θα εκδηλωθούν επίσης και στην Κρήτη ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά του νησιού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στη θάλασσα Κυθήρων σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι.

Συννεφιά με χιονόνερο στις δυτικές περιοχές του νομού θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011, 06:00