Στο πλαίσιο της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Νέο Πρόγραμμα ενίσχυσής τους με ποσό 25 εκατ. ευρώ για τη Θεσσαλία εκ των πόρων του Ε.Σ.Π.Α..

Το Νέο Πρόγραμμα αναφέρεται στις θεματικές ενότητες μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών και δίνει έμφαση στους δυναμικούς κλάδους δραστηριότητας με υψηλή προστιθέμενη αξία, που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, καινοτομία και αυξημένη χρήση νέων τεχνολογιών, οι οποίοι θα δώσουν τη ζητούμενη ώθηση στην περιφερειακή οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο τον βέλτιστο σχεδιασμό του Νέου Προγράμματος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνεργασίας, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, προκειμένου να συζητηθούν και συναποφασισθούν οι κατηγορίες και οι κλάδοι που θα προταθούν να χρηματοδοτηθούν από το Νέο Πρόγραμμα, αλλά και ο τρόπος υλοποίησής του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί τα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας, οι Ενώσεις Ξενοδόχων, οι Σύνδεσμοι Βιομηχάνων, οι Εμπορικοί Σύλλογοι, οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Λάρισας και άλλοι αρμόδιοι φορείς της Θεσσαλίας.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης