Τη ομόφωνη διαμαρτυρία του στην αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Πύλης και στην κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής εκφράζει το δημοτικό συμβούλιο Πύλης.

Στην προχθεσινή του έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει στη σύνταξη ενός υπομνήματος διαμαρτυρίας για την αναστολή λειτουργίας της Μονάδας το οποίο απευθύνεται στον διοικητή του ΙΚΑ, τον υπουργό Εργασίας, στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού Τρικάλων και στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης αποφασίστηκε οι επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού να μεταβούν στην Αθήνα και να επισκεφθούν τον Διοικητή του ΙΚΑ στον οποίο θα καταθέσουν τα επίσημα στοιχεία αναφορικά με τη λειτουργία του παραρτήματος του ΙΚΑ στην Πύλη (αριθμό υπαλλήλων, έσοδα, ασφαλισμένους, έργα, κ.λ.π.), προκειμένου να διατυπωθεί η αναγκαιότητα της ύπαρξης και της συνέχισης της λειτουργίας του Παραρτήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Πύλης.

Ταυτόχρονα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για τη συνεχιζόμενη αφαίμαξη υπηρεσιών – κατάργηση υπηρεσιών – από τη διοικητική περιφέρεια του δήμου, συμβολικά, για μία ημέρα (την ημέρα κατά την οποία οι επικεφαλείς των παρατάξεων θα μεταβούν στην Αθήνα και θα επισκεφθούν το Διοικητή του ΙΚΑ) θα κλείσει το Δημαρχείο και θα ανασταλούν όλες οι λειτουργίες των υπηρεσιών του Δήμου. Το δημοτικό συμβούλιο επιφυλάσσεται μάλιστα για περαιτέρω κλιμάκωση των ενεργειών του ανάλογα με τις εξελίξεις.

Πηγή:thessalianews
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης