Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη η διαδικασία εξέτασης των οργάνων της 21χρονης Εμμανουέλας, που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη με το Ι.Χ. του ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής οδηγός, σκορπίζοντας έτσι απέραντη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα. Tις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία στο χειρουργείο, ενώ την Τρίτη θα βγει οριστικά από τη μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα όργανά της αποδείχθηκε ότι βρίσκονταν σε καλή κατάσταση και αυτό που απομένει είναι να εντοπιστούν συμβατοί λήπτες. Άλλωστε, όπως η ίδια της η μητέρα δήλωσε: «Το κορίτσι μου ήταν ένα θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, χαρίζοντας ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Χανιά Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Λουλούδια στο σημείο της παράσυρσης

Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν την 21χρονη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα που αναγράφουν – μεταξύ άλλων – «καλό ταξίδι άγγελέ μου», στο σημείο της παράσυρσης, στην περιοχή της Καμάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την Εμμανουέλα οδηγήθηκε στις φυλακές με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Τhesstoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης