Δύο αλλοδαπούς, ηλικίας είκοσι και εικοσιδύο ετών, συνέλαβε η αστυνομία για παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών, με αυτοκίνητο, το οποίο προσπέρασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε άλλο όχημα και στη συνέχεια ανατράπηκε σε περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες δε σταμάτησαν το αυτοκίνητο, στο σήμα που τους έκαναν αστυνομικοί χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Μικρής Βόλβης, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια, κινήθηκαν σε αγροτικό δρόμο του Λαγκαδά, όπου το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά των εννέα αλλοδαπών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα, στερούνταν των νομιμοποιητικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Κατά τη σύλληψη τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας εκ των δραστών προέβαλε αντίσταση.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης