Όλα δείχνουν… συλλαλητήριο 48 ώρες περίπου πριν την μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, που αναμένεται να «πλημμυρίσει» από κόσμο την περιοχή του Λευκού Πύργου.

Η Τροχαία από τη πλευρά της, έχει ανακοινώσει ήδη τους δρόμους που θα παραμείνουν κλειστοί για το μεγάλο συλλαλητήριο, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες της Thessnews αναφέρουν ότι ο Λευκός Πύργος θα παραμείνει κλειστός για τους επισκέπτες την Κυριακή για λόγους ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέτρα ασφαλείας σιγά σιγά τίθενται σε εφαρμογή με την Τροχαία, καθώς έχουν ήδη τοποθετηθεί οι προειδοποιητικές κορδέλες απαγόρευσης στάθμευσης για την Κυριακή 21/1 από τις οκτώ το πρωί, έως τις οκτώ το βράδυ σε όλο το μήκος της λεωφόρου Νίκης.

Επίσης, δεν είναι λίγες και οι αφίσες που έχουν τοποθετηθεί για το μεγάλο συλλαλητήριο, καλώντας έτσι τον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα», είναι μερικά από τα συνθήματα που γράφουν πάνω τους οι αφίσες που έχουν αφισοκολληθεί σε αρκετά σημεία γύρω από τον Λευκό Πύργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thessnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης